Filozófia

Szenvedély és innováció: egyedi stílus és pontos elképzelés arról, hogy egy kerékpárnak milyennek kell lennie.

A Lapierre cég több mint 60 éve ötvözi a legfontosabb versenyeken a technológiai újításokat, az esztétikát, a részletekre történő odafigyelést és kivételes szakértelmét abból a célból, hogy gyönyőrű és hatékony bringákat gyártson a lelkes vásárlók számára.

Akármilyen céllal is tekersz, szabadidő, sport vagy fitness; országúti vagy MTB-versenyen veszel részt, a Lapierre kollekciójában biztosan meg fogod találni álmaid kerékpárját, legyen az hegyikerékpár, országúti, city vagy all-road kategóriájú kerékpár. Az összes kerékpárt a legszigorúbb előírások szerint Franciaországban gyártjuk.

A LAPIERRE márka, amely már régóta piacvezető a felső-kategóriájú MTB kerékpárok szegmensében Franciaországban, most meghódítja a világ többi piacát.

60 év innováció különös tekintettel a szabadalmaztatott hátsó rugózási technológiánkra (az OST-re és az FPS2-re), amelyek igazi vívmányoknak számítanak az MTB kerékpárok világában.

A legfőbb célunk továbbra is az, hogy kerékpárjaink optimális súlyát megtaláljuk. Még ha a kerékpárjaink a legkönnyebbek közé tartoznak is a piacon, nem vagyunk hajlandóak ésszerűtlen kockázatokat vállalni, amelyek termékeink megbízhatóságát veszélyeztetnék.

Termékeinket professzionális versenyzők tesztelik. A termékeink minőségét a Française des Jeux csapat tagjai, a Saab Salomon által támogatott LAPIERRE XC és LAPIERRE csapatok tagjai vagy maga Nicolas Vouilloz naponta megerősítik.

Aktív K+F részleg. Dijon, ahonnan a cég elindult, továbbra is a technológia fejlesztés központja marad az MTB és az országúti kerékpárok számára. Mérnökök és kerékpárosok egész hada dolgozik azon, hogy innovatív megoldásokat találjanak, amelyek minden szükségletnek és gyakorlati igénynek megfelelnek. A mérnökeink aktívan részt vesznek a csapataink és versenyzőink által végzett tesztelésben. A LAPIERRE™ cégnél mindenki kerékpározik, és mindenki részt vesz a mérnökök kutatásainak értékelésében.

Kézi összeszerelési eljárás. A LAPIERRE™ cégnél kivételes jelentősége van a minőségi ellenőrzéseknek és annak, hogy minden egyes alklamazottat bevonjanak a tesztelésbe. A cég összes kerékpárját azok az építők szerelik össze Franciaországban, akik maguk írják alá a kerékpárok mellé küldött minőségi tanusítványt, amely lehetővé teszi, hogy az összeszerelési eljárás minden stádiumában pontosan felügyelni lehessen a minőséget.

filozofie_img