CZ SK HU

Lapierre E-Xelius - frissítő újdonság az elektromosok között

Az e-bike már nem jelent igazi különlegességet azonak, akik érdeklődnek a technológiai újdonságok iránt. Idén már hivatalos versenysorozat is indul csak elektromos kerékpároknak, ami ezeket az izgalmas gépeket még vonzóbbá teszi.

Ez a versenyszám nemcsak a versenyzőknek, hanem a nézőknek is új! Különböző versenyeket eddig is tartottak e-bike-oknak, de a hivatalos világverseny eddig még hiányzott. Itt nemcsak a bringás tudása és a motor ereje számít, az is fontos, hogy milyen stratégiával és energia beosztással állnak hozzá a feladatnak. A klasszikus e-bike mellett olyan modellek is készülnek, amelyek alig különböznek a hagyományos kerékpároktól. Az E-Xelius újdonsága is egy ilyen gép az országúti kerékpárok között! A forradalmian új Lapierre E-Xelius gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a klasszikus országútiktól, a teljes meghajtó rendszer és az integrált akkumulátor extrém kis súlya miatt. A teljes elektromos kerékpár mindössze 13 kg.

 

A Xelius SL alapjaira építkezve

A 2015-ös elindítása óta a Xelius SL a top kategóriába tartozik az országútik között. Kényelmes kerékpár, ami a megfelelő technológiák alkalmazásával megfelelő teljesítményt és kényelmet kínál. A váz geometriája segíti a tartósságot, és a bringás biztosan értékelni fogja a merevségét mászáskor is. Az Xelius SL tárcsafékes változata ezért egyértelmű választás volt, az első Lapierre elektromos meghajtású országúti kerékpár számára.

Az új e-Xelius SL tökéletesen integrálja a Fazua meghajtó rendszert. A váz hatalmas előnye azu alacsony tömege: az M-es méret mindössze 1,65 kg.

Az E-Xelius SL disc öt vázméretből áll XS és XL között a férfi modellekhez, és két méretből (M és L) hölgyek számára.

 

A váz fő előnyei:

  • UD SL karbon szerkezet a kis tömeg és reaktivitás érdekében
  • Teljesítményorientált geometria
  • Integrált Fazua meghajtás
  • 3D Tubular technológia a kényelem és az exkluzív kialakítás érdekében
  • tárcsafékek a biztonság és a precíz fékezés érdekében

 

Fazua meghajtó - bike vagy e-bike?

A kompakt, könnyű és csendes Fazua Evation Drive (EDS) meghajtó rendszer 3 szintű rásegítést nyújt. Megtartja a 22 sebességes hagyományos áttételezést.

A kormányvezérlésnek köszönhetően könnyedén választhatunk a három támogatott üzemmód közül: Breeze, River vagy Rocket +. A motor ezután 125 W (Breeze), 250 W (River) és a legmagasabb 400 W (Rocket) rásegítést biztosít a meredek utak gyors megmászásához. Az akkumulátor kapacitása 250 Wh.

A Fazua Evation hajtásrendszer előnye, hogy 0 az ellenállása, amikor a motort kikapcsolják, még akkor is, ha a hajtás 25 km / h-nál nagyobb sebességnél van kikapcsolva. Ugyanúgy fogja érezni magát, mint egy klasszikus országúti gépen. Bringázás rásegítés nélkül? Semmi gond! Csak távolítsa el a motort és az akkumulátort, csökkentve a bringa súlyát 3,3 kg-tal. Maximalizálja teljesítményét, miközben élvezi az E-Xelius SL váz stabilitását és kényelmét.

 

E-Xelius SL geometria - a sport szellemének megőrzése

A Xelius SL karbon vázszerkezettel a kerékpár sportos megjelenést sugároz kiváló stabilitással, a hossz és a tengelytáv alapján.Kényelmes bringázásra számíthatunk egy stabil és könnyen használható kerékpáron.

 

Élvezze a felejthetetlen túrákat korlátok nélkül

Szeretne bringázni egyedül vagy barátaival, váratlan kihívásokkal találkozni és felfedezni új világokat anélkül, hogy aggódnia kellene az életkora, a fizikai állapota,vagy a képzettség szintje miatt? Esetleg a villamos energia kerékpározásban való használatának ötlete vonzza? Akkor biztos lehet benne, hogy az új Lapierre E-Xelius Önnek készült! Élvezze az újdonság varázsát a könnyű pedál érzésével! Az e-Xelius segítségével a hegyek királyának érezheti magát!

klikni pro velký obrázek