CZ SK HU

Onkéntes visszahívást szervezünk az alumínium vázas Spicy és Zesty AM modellekre.

Kedves Vásárlónk,

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra, ezért úgy döntöttünk, hogy önkéntes visszahívást szervezünk az alumínium vázas Spicy és Zesty AM modellekre.
Ezeknél a modelleknél előfordulhat, hogy az alsó vázcső meggyengül, ami annak repedéséshez vezethet.

Az önkéntes visszahívás a 2020-as és 2021-es modellsorozatra vonatkozik. Nevezetesen a Spicy 3.0, Spicy 4.9, Zesty AM 3.0, Zesty AM 4.0, Zesty AM 4.9 és Zesty AM 5.9 kerékpárokra.

Arra kérjük ezen modellek tulajdonosait, hogy lépjenek kapcsolatba a kereskedőinkkel, akik a lehető leghamarabb kicserélik a vázat egy másikra. A csereidő függ a megfelelő cserealkatrészek elérhetőségétől.

Az önkéntes visszahívási vázcsere nem jelent jótállási igényt, így nem vonatkozik rá a 30 napos határidő,  visszatérítés, stb. A kerékpárjára továbbra is az eredeti garancia vonatkozik, amelyet a vásárláskor kapott.

Megértésüket köszönjük, és elnézést kérünk a vázcsere által okozott kellemetlenségekért.

Lapierre csapat

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Az egyik modellt birtoklom, de már nincs számlám. A vázat így is cserélik?
Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. Ha a visszahívás részét képező modellek bármelyikét használja, az eredeti számla benyújtása nélkül is kérheti a vázcserét.

Cserélhetem magam a vázat?
A kerékpárváz cseréje szakmai tapasztalatot igényel. Csak a felhatalmazott Lapierre forgalmazók cserélhetik ki a visszahívás keretében.

Milyen garancia vonatkozik az új vázra?
A váz cseréje után kerékpárjára az eredeti garancia érvényes. Felhívjuk figyelmét, hogy a vázakra a vásárlás dátumától számított 5 év normál garanciát vállalunk.

Választhatok új váztípust?
Kerékpárja minőségi és menettulajdonságai garanciája kapcsán a meglévő vázat lecseréljük egy azonos vagy magasabb felszereltségi szinthez tartozó vázra, mely kompatibilis lesz a Spicy és Zesty AM modellekkel

klikni pro velký obrázek